

Ось і настав час для перших випробувань у професії, для підтвердження своїх набутих навиків. Згідно навчальної програми учні групи 77 за професією «Кухар-кондитер» протягом тижня виконували пробну кваліфікаційну роботу за професією «кондитер» 3 розряду.Учні продемонстрували уміння з виготовлення виробів, які закріпили і вдосконалили під час проходження виробничої практики на робочих місцях закладів ресторанного господарства.Згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт учні готували солодкі корзинки, пиріжки із різними видами начинки булочки , печиво, трубочки, пироги, перекладанці та багато іншого.


Члени кваліфікаційної комісії дали оцінку практичним роботам учнів, відзначила рівень підготовки та старання, якісне оформлення виготовлених страв. Побажали учням не зупинятися на досягнутому рівні, постійно розвиватися та йти в ногу з часом, адже тільки так можна досягти успіхів та бути потрібним суспільству.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.
Залишити відповідь