Навігація
Наша гордість

24 січня 2022 року згідно навчальної програми учні групи 78 виконували пробну кваліфікаційну роботу за професією «Кондитер» 3 розряду.Учні продемонстрували уміння з виготовлення кондитерських та борошняних виробів, які закріпили і вдосконалили під час проходження виробничої практики на робочих місцях закладів ресторанного господарства. Всім відомо, що кожен ресторан, кафе характеризується особливістю як у зовнішньому оформленні так і в технології приготування страв, що суттєво відрізняє їх один від одного. Учні, працюючи в них, отримали багаж різноманітних ідей, і тому при виконанні пробної кваліфікаційної роботи змагалися між собою у креативному та творчому оздобленні виробів.

Члени кваліфікаційної комісії дали високу оцінку практичним роботам учнів, відзначила рівень підготовки та старання, якісне оформлення виготовлених страв. Побажали учням не зупинятися на достигнутому рівні, постійно розвиватися та йти у ногу з часом, адже тільки так можна досягти успіхів та бути потрібним суспільству.Бажаємо учням нових досягнень та здобутків на шляху опанування цікавої та творчої професії «Кондитера».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні посилання
Міністерство освіти україни молоді та спорту nmk_pto oda dd_osvitu2 der_adm  Національна дитяча гаряча лінія  Національна гаряча лінія Державна служба якості освіти України