
Робота кондитера — творча. Без витонченого смаку, почуття стилю, навичок художника і творця тут не обійтися. Щоб стати затребуваним кондитером, потрібно: мати справжню пристрасть до приготування, захоплюватися кулінарією; хороша пам’ять — адже часто рецепти народжуються в пориві натхнення, і потім можуть виникнути складнощі з їх повторенням.Професію кондитера часто порівнюють з працею художника. І це дійсно так, це вміння творчо поєднувати смак, запах і форму. Він готує кондитерські вироби, креми, начинки, помадки, цукерки, рулети, печиво, торти
і тістечка зі складним багатокольоровим візерунком, з роздільним розміщенням дрібних та середніх деталей малюнка та з різними традиційними переходами тонів. Всі вони гарно оздоблені і, звичайно, смачні та поживні.

Учні 78 групи за професією «Кухар; Кондитер» на уроках виробничого навчання разом з майстром Однокол Ларисою Олександрівною оволодівають навичками штампування виробів з пряничного тіста та оформлення виробів айсінгом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.
Залишити відповідь