Навігація
Наша гордість

24.02.2017 року  викладачем спецдисциплін Михайловською  Людмилою  Іванівною був проведений відкритий урок з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»  , темою якого була «Технологія приготування омлетів (натуральний,змішаний, фарширований). Запечені страви з яєць. Вимоги до якості».

В ході уроку були розглянуті питання: історія виникнення страви «Омлет», познайомилися з технологіяєю приготування омлету, яка підкреслювалася відеороликом, з новітніми технологіями та формами подачі запечених страв з яєць. Для урізноманітнення та насиченості уроку використовувалися мультимедійна презентація, методи критичного мислення «Діаграма Венна», елементи ігрового навчання «Вгадай страву по набору сировини», дослідницько-пошуковий метод «Створення буклету під гаслом «З омлетом навколо світу».

На уроці використовувався робочий зошит з теми, розроблений власноруч викладачем.

Урок проходив у формі бесіди, при якій викладач разом із ученицею з групи  Соколовою Росіною шляхом постановки ретельно продуманих питань підводили  учнів до розуміння нового матеріалу, перевіряючи  засвоєння ними уже вивченого. Урок пройшов на високому методично-педагогічному  рівні.

Урок відвідали :

Методист НМК  ПТ О в Кіровоградській області-Черемісова Т.М.; заступники директора з навчальної роботи – Бадрак І.М.,з навчально-виробничої роботи-Левченко В.В..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні посилання
Міністерство освіти україни молоді та спорту nmk_pto oda dd_osvitu2 der_adm  Національна дитяча гаряча лінія  Національна гаряча лінія