Навігація
Наша гордість

У сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості кондитерських виробів з’являється необхідність у розширенні й поновленні їх асортименту,шукаючи нові смакові властивості виробів, крім впровадження нових оригільних рецептів,можна застосувати різні поєднання вже існуючих.
31 січня майстер виробничого навчання Доброва О.М. провела майстер – клас « Вафельне тісто та вироби з нього». Ведучі заходу Смаколик та його подружка Плюшечка познайомили з вафельними традиціями країн світу, а учні – з технологією приготування вафельного тіста, правилами подачі готових страв. Майстер – клас був побудований таким чином, що на прикладі кожного з видів вафель були розглянуті та показані усі етапи приготування – від підготовки інгредієнтів до кінцевого оформлення виробу.
Пономаренко В.П, майстер виробничого навчання групи № 68, провела майстер – клас з теми « Креми та десерти у ресторанній кулінарії». Учні уміло поєднали різні види та стилі приготування кремів та десертів, що забезпечило приємний смак та аромат готових виробів, а також навички вміло добирати й поєднувати кольори .
Відведений час пролетів непомітно, адже це час справжньої насолоди в світі кулінарії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні посилання
Міністерство освіти україни молоді та спорту nmk_pto oda dd_osvitu2 der_adm  Національна дитяча гаряча лінія  Національна гаряча лінія