Навігація
Наша гордість

Розповісти про свою професію, розширити кругозір, показати свої знання і уміння допомагають традиційні тижні професій, які організовують разом з учнями досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання.
Професія «Кухар.Кондитер» необхідна та актуальна в усі часи, оскільки без їжі людина не може існувати ні на землі, ні на морі, ні в космосі. Сучасний представник кулінарних професій має бути справжнім професіоналом, дієтологом, технологом, мати талант художника, вишуканий смак, гарну образну пам’ять та відчуття міри.
28 січня 2019 року викладачем спецдисциплін, Михайловською Л.І., проведений позакласний захід «Ярмарка українських страв», яка сприяла поглибленню знань учнів про традиційні та святкові українські страви,їх розмаїття та походження. Видовищним, корисним, цікавим та пізнавальним був виховний захід, який згуртував учнів груп кухарів, надав можливість їм проявити себе.
Професійні знання всіх тонкощів кулінарного мистецтва,любов і вірність своєму покликанню стали запорукою успішного проведення заходу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні посилання
Міністерство освіти україни молоді та спорту nmk_pto oda dd_osvitu2 der_adm  Національна дитяча гаряча лінія  Національна гаряча лінія