
Від апетитною домашньої випічки не зможе відмовитися жодна людина. Величезне значення має начинка для пиріжків, адже є дуже багато різних варіантів її виготовлення, простих і швидких, і не дуже. Її роблять із різноманітних продуктів: м’яса, риби, грибів, овочів, фруктів. Від того, який наповнювач ви покладете в пиріжки, дуже сильно залежить їх смак.Помилково вважати, що в випічку можна покласти будь-які продукти на свій розсуд або “на око”. Є спеціальні дуже точні рецепти начинок для пиріжків, яким потрібно чітко слідувати, щоб вийшов добрий результат. Пиріжки з яйцем і цибулею вийдуть смачними настільки, що просто розлетяться зі столу. Як правило, їх смажать, хоча цілком можна запекти їх в духовці. Цибульно-яєчна начинка дуже ситна.

Іноді в неї додають ще відвареної довгий рис, але класичне виконання не передбачає його використання.Саме такі начинки виготовляли здобувачі освіти групи №79 професії «Кондитер» на уроці виробничого навчання разом з майстром виробничого навчання Добровою О.М..Темою уроку було «Технологія приготування начинок». Приготуванням одних начинок не обійшлося, бо прийшлося ще закрутити пиріжки, випекти і надіслати на передову бійцям ЗСУ для дегустації. Отже, попрацювали на славу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.
Залишити відповідь