Навігація
Наша гордість

У наш час жодна сфера народного господарства не обходиться без послуг кухаря. І які б форми не мали знаряддя його праці – нехай це буде селянський чавунчик чи каструля-скороварка або ж мікрохвильова піч, кухар завжди залишається кухарем. Коли запитаєш у сучасної молоді, хто така людина, що вміє куховарити, нерідко почуєш у відповідь, що це насамперед творець, чарівник смаку і привабливості. А ще людина цієї професії – працелюб і винахідник, який все своє життя перебуває в пошуку для того, щоб фантазувати, придумувати, творити. Щоб стати кухарем, треба бути невтомним, мати хороший смак, творчу натуру. І ці риси у значній мірі прищеплюють і розвивають в ліцеї.Відповідно до сучасних вимог лабораторії та кабінети теоретичного навчання повинні бути оснащені необхідним обладнанням і наближені до виробництва. За останній місяць працівники ліцею займалися маленькою реконструкцією та поточним ремонтом лабораторії «Кухарської справи».

Виділено дегустаційну залу для проведення бракеражу готової продукції та захисту своїх робіт , розмежовано зали кухарів та кондитерів, оформили комору для зберігання посуду та інвентарю, оздобили роздягальню для учнів. Завдяки невтомній праці колективу майстрів та викладачів в учнів є можливість отримувати всі знання, уміння та навички на належному рівні. Педагогічні працівники даної сфери намагаються всебічно розвивати творчу активність учнів, з цією метою використовують на заняттях матеріали по новій техніці і технології, залучають учнів до розробки рецептур нових страв, кулінарних і кондитерських виробів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні посилання
Міністерство освіти україни молоді та спорту nmk_pto oda dd_osvitu2 der_adm  Національна дитяча гаряча лінія  Національна гаряча лінія Державна служба якості освіти України