Навігація
Наша гордість

25 лютого 2021 року в рамках тижня кухарської справи учнями 77,79 груп разом з майстром виробничого навчання Пономаренко В.П. був проведений майстер-клас на тему «Подача салату – коктейлю в стакані» . В ході майстер-класу Валентина Петрівна та її учні презентували особливості подачі салатів-коктейлів в стакані, поєднання продуктів, особливості заправки салатів. На теоретичному етапі майстер познайомив з технологією приготування, подачі та оформлення даних страв за допомогою презентації.


Салат в склянці – лаконічна і елегантна порційна закуска. У французькій кулінарії таку закуску, подану в скляному стакані невеликого обсягу, називають верріни. Для сервіровки можна використовувати як стакани і стаканчики, так і келихи. Головне, щоб обсяг не перевищував 200 мл. У класичному варіанті все салатні інгредієнти складаються в стакан шарами. А соус або заправка поміщаються зверху. Так само в стакан можна покласти вже заправлений салат. В якості прикраси на край склянки можна повісити часточку лимона, оливку, невелику креветку або просто гілочку зелені. На практичній частині гостей заходу очікувала авторська майстерня, над стравами якої віртуозно працювали учні Павліщенко Тетяна, Зіненко Ілля, Богатова Яна, Кащенко Крістіна , Бубнов Павло, Скворцова Марина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні посилання
Міністерство освіти україни молоді та спорту nmk_pto oda dd_osvitu2 der_adm  Національна дитяча гаряча лінія  Національна гаряча лінія Державна служба якості освіти України