Навігація
Наша гордість

Ігрові технології можна впроваджувати в навчальний процес на уроках та в позакласній роботі. Вони виступають як засіб спонукання та стимулювання учнів до навчальної діяльності. Цільова орієнтація технологічних ігор є такою: в учнів розширюється кулінарний кругозір, розвиваються пізнавальні інтереси.Саме з цією метою 24 лютого 2021 року майстрами виробничого навчання Однокол Л.О. та Громко Л.О. в групах 79 та 70 було проведено конкурсно-розважальний захід «Вправний кухар». Захід включав 6 завдань, серед яких були завдання

на швидкість рук, зорову пам’ять , знання кулінарних термінів, розрізняти на смак та запах продукти та інше. Учні були поділені на дві команди «Смак»/дівчата/ та «Живчик»/хлопці/.

Розпочали гру зі знайомства з командами , їх девізу та завданнями, складом журі. Між завданнями , ведучі займалися з глядачами (зачитували загадки, слухали клятву кухаря та пісні на кухарську тематику). В запеклій боротьбі перемогли дівчата.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні посилання
Міністерство освіти україни молоді та спорту nmk_pto oda dd_osvitu2 der_adm  Національна дитяча гаряча лінія  Національна гаряча лінія Державна служба якості освіти України