Навігація
Наша гордість

Цікаво, що історія бенкету а-ля фуршет бере свій початок в Європі, а точніше у Франції. Саме тут так любили швидко і красиво перекусити, а що може бути краще, ніж прекрасний фуршетний стіл ?! Адже основна мета такого прийому – спілкування, а головна перевага – відсутність додаткових меблів! За невеликий проміжок часу ви зможете організувати відмінний стіл і створити прекрасні страви для фуршету, які сподобаються кожному вашому гостю. Саме слово фуршет в перекладі з французької мови означає «на вилку», що має на увазі під собою невеликі, але дуже смачні та оригінальні закуски.Саме цією темою зацікавила майстер виробничого навчання Пономаренко В.П. учнів професії «Кухар» на відкритому заході «Що ми знаємо про фуршет», який відбувся 25 лютого 2021 року. 

В ході заходу майстер зробив екскурсію по холодним закускам, які саме використовуються на фуршетному столі, познайомив присутніх з організацією такого виду кейтерингового обслуговування, як фуршетний стіл; особливостями сервіровки посудом, приборами і звичайно з технологією приготування деяких закусок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні посилання
Міністерство освіти україни молоді та спорту nmk_pto oda dd_osvitu2 der_adm  Національна дитяча гаряча лінія  Національна гаряча лінія Державна служба якості освіти України