Навігація
Наша гордість

У грудні 2019 року заступник директора з навчально – виробничої роботи  Михайловська Л.І. прийняла участь у всеукраїнському вебінарі з проблеми «Формування інноваційної компетентності педагогічних працівників професійної підготовки». Тема доповіді «Шляхи впровадження виробничих інновацій в навчальний процес підготовки кваліфікованих робітників з професії «Кухар»».  

         В ході доповіді вказувалось на необхідність запровадження компетентнісного підходу до підготовки робітничих кадрів, які мають вільно володіти своєю професією, орієнтуватися в суміжних галузях діяльності і бути здатними до професійного росту.

         Члени методичної комісії «Кухар; Кондитер» взяли курс на інноватику здорового збалансованого харчування і поділитися інновацією в ресторанному бізнесі, а саме використання мікрогріну у приготуванні та оздобленні страв.

         Прикладом було ознайомлення з приготуванням:

– салату з використанням мікрогріну червоноголової капусти;

– стейку зі свинини з використанням мікрогріну гірчиці;

– стейку з зубатки з використанням мікрогріну соняшнику;

– смузі з ківі, грейпфруту, йогурту з  використанням мікрогріну гороха.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні посилання
Міністерство освіти україни молоді та спорту nmk_pto oda dd_osvitu2 der_adm  Національна дитяча гаряча лінія  Національна гаряча лінія Державна служба якості освіти України